Donkere weergave

Website laten maken? Waar begin ik?

7 December 2020

Je loopt al een tijdje met een idee of je website is aan vernieuwing toe en je wilt een nieuwe website laten maken. Je vraag je je af waar je moet beginnen en hoe je dat aan moet pakken. Dat begrijpen wij al te graag, wij staan namelijk dagelijks mensen te woord die met deze vragen rond lopen. Er wordt flink gegoogled, maar termen zoals; responsive webdesign, SEO, webhosting, SSL-certificaat, template komen te vaak aan te pas en het wordt steeds onduidelijker. Je wens is heel simpel, je wilt een goede website laten maken en meer niet. 

Wat wij merken is dat persoonlijke contact belangrijk is, werk het liefst met een lokaal bedrijf waar je makkelijk langs kan gaan of een bedrijf die bereid is om langs te komen om je website opdracht te bespreken. Een goed gevoel is enorm belangrijk voor een langdurige samenwerking. 

Weet wat je krijgt voor je budget, een template website is veel goedkoper dan een website die op maat voor je is ontworpen. Een template website is namelijk een kant-en-klaar website die geoptimaliseerd is met jou kleuren, teksten en foto's. Een maatwerk website is uniek voor jou ontworpen en wordt je huisstijl als basis genomen, een maatwerk website zorgt altijd voor betere prestaties en oogt professioneler. Vraag altijd na wat voor website je krijgt. Vraag bij meerdere bedrijven een offerte aan en vergelijk de offertes, houd hierbij ook rekening dat je tekent voor een offerte waarbij jouw wensen duidelijk terugkomen.

Een website heeft ook onderhoud nodig, zonder onderhoud zal je website binnen de kortste keren gehacked kunnen worden en je reputatie schade brengen, vraag je webdesigner altijd hoe het zit met onderhoud en hoe snel beveiligingsupdates geïmplementeerd worden. 

Als laatst is het belangrijk om met een bedrijf in zee te gaan, die servicegericht werkt en bij vragen en problemen jou altijd bij kan staan. 

Gratis
advies
rapport
aanvragen
Gratis
advies
rapport
aanvragen