Donkere weergave

Fremantle

Fremantle één van 's werelds grootste televisieproducenten. Per jaar creëert, ontwikkelt, produceert en distribueert Fremantle ruim 12.000 uur aan programma's, en meer dan 70 formats in meer dan 30 landen. Er worden wereldwijd meer dan 400 door Fremantle ontwikkelde en geproduceerde programma's uitgezonden. Ook is Fremantle een wereldleider in digital en branded entertainment, met meer dan 370 miljoen abonnees op 1500 socialmediakanalen en meer dan 100 miljard views op alle platformen.

Website bekijken

Fremantle één van 's werelds grootste televisieproducenten.

Wat hebben wij gedaan?

Voordat wij begonnen met ontwerpen, hebben wij een doelgroep analyse gemaakt, vervolgens hebben wij een geheel nieuwe website ontworpen en gebouwd die past bij de doelgroep van Fremantle. De website is responsive en heeft een video achtergrond waar de nieuwste producties worden getoond. Regelmatig worden er nieuwsberichten geplaatst en wordt de website flink gedeeld via bekende media platformen. De website wordt gehost op een van onze krachtige servers om de bezoekersaantallen te kunnen bijbenen. 

Wil je ook een website laten maken?

Wij hebben voor Fremantle een totaalconcept, techniek en webdesign, uitgevoerd. Met plezier maken wij ook een nieuwe website voor je die voldoet aan al je wensen. Vraag een offerte aan, bel ons op of stuur een e-mail met je contactgegevens en wij nemen direct contact met je op en stellen ons graag voor. 

Gratis
advies
rapport
aanvragen
Gratis
advies
rapport
aanvragen