Donkere weergave

Stichting Hartekind

Stichting Hartekind is het enige goede doel in Nederland die zich uitsluitend inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Haar doelstellingen zijn betere overlevingskansen voor hartekinderen en het verbeteren van de dagelijkse kwaliteit van leven. Dit doen ze door het stimuleren en financieren van relevant wetenschappelijk onderzoek en het ondersteunen van projecten en initiatieven. Ook wilt zij dat het grote publiek bekend wordt met de impact van aangeboren hartafwijkingen bij kinderen.

Website bekijken

Kind zijn, HART nodig!

Wat hebben wij gedaan?

Voor Stichting Harteking hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld en een nieuw betaalplatform. Hierdoor heeft de stichting minder kosten op de lange termijn en kan er meer geld naar onderzoek. Ook kan de stichting d.m.v. het nieuwe content management systeem van ons eenvoudig de website beheren, statistieken inzien en marketing acties opzetten. Zowel de website als het donatieplatform is gekoppeld aan ons nieuwe CMS.

Wil je ook een donatie website voor je stichting laten maken?

Wij hebben voor Stichting Hartekind een nieuwe donatie website ontwikkeld. Met plezier maken wij ook een donatie website voor je die voldoet aan al je wensen. Vraag een offerte aan, bel ons op of stuur een e-mail met je contactgegevens en wij nemen direct contact met je op en stellen ons graag voor.

Gratis
advies
rapport
aanvragen
Gratis
advies
rapport
aanvragen