Donkere weergave

The Car Spa

Een aangewezen locatie voor alles wat in verband staat met het schoonmaken en onderhouden van een auto en alle toebehoren voor een auto. Bij The Car Spa kan men terecht voor een autowassing in een carwash welke is voorzien van de nieuwste technologie en kan men terecht voor een interieurbehandeling, zowel op afspraak als zonder afspraak.

Website bekijken

De leukste autowasstraat van Amersfoort en omgeving

Wat hebben wij gedaan?

Sinds de oprichting van The Car Spa staan wij ze bij met de automatisering van hun webapplicatie, website, online afspraken, betalingen en kassasysteem. Waar mogelijk hebben wij hun bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Dit allemaal dankzij een op maat gemaakt systeem, die volledig is geïntegreerd met de meeste bedrijfsprocessen en steeds is uitgebreid met nieuwe ideeën. Met een SLA overeenkomst, kunnen zij elke dag zorgeloos werken. Klanten kunnen online een afspraak maken, waspas aanvragen, waspas opwaarderen, spaarpunten en transacties bekijken. De medewerkers op locatie hebben er geen omkijken naar en kunnen de gemaakte afspraken bekijken en de PIN & cash betalingen beheren via het kassasysteem. Verder zijn er talloze functionaliteiten geprogrammeerd om de werkzaamheden aangenamer te maken.

Verder hebben wij de website en huisstijl ontwikkeld.

Wil je ook een webapplicatie laten maken?

Wij hebben voor The Car Spa een totaal geautomatiseerd webapplicatie ontwikkeld. Met plezier maken wij ook een webapplicatie voor je die voldoet aan al je wensen. Vraag een offerte aan, bel ons op of stuur een e-mail met je contactgegevens en wij nemen direct contact met je op en stellen ons graag voor. 

Gratis
advies
rapport
aanvragen
Gratis
advies
rapport
aanvragen