Donkere weergave

Een compleet huisstijl of alleen een logo, wij helpen je graag aan een modern en tijdloos huisstijl

Of je een starter bent of een opfrissing nodig hebt voor je bedrijf, wij hebben de juiste designers in huis om je te voorzien van de juiste huisstijl. Wij helpen je graag aan een mooi logo en prachtig huisstijl. De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling.

Belang van een huisstijl

Een huisstijl wordt vaak corporate identity genoemd. In die definitie gaat het over de stijl van het huis, en dat gaat verder dan puur visuele zaken. Het gaat ook over communicatie en over het gedrag van de organisatie en haar medewerkers. Deze 3 elementen (design, communicatie en gedrag) dienen evenveel aandacht te krijgen tijdens een huisstijltraject. Huisstijl wordt vaak verwaarloosd, dit kan noodlottige gevolgen hebben voor de onderneming.

In de definitie zien we huisstijl als visuele identiteit van een organisatie. Het betreft uitsluitend het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen naam, logo, kleur, typografie (lettertype), vormentaal (stramienen / vlakken / curves / opmaak) en fotografiestijl. Al deze elementen worden consistent gebruikt in presentaties of op briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails, bedrijfskleding etc.

Ons werk

Huisstijl ontwerpen

Gezien wij in een digitale tijdperk leven, is er soms geen behoefte aan een heel huisstijlpakket, afhankelijk van je behoefte, kunnen een van onderstaande producten voor je ontwerpen:

  • Logo
  • Visitekaartjes
  • Briefpapier voor o.a. offertes en facturen
  • Enveloppen
  • Folders
  • Flyers

Experts in webdesign

WOW media levert sinds de oprichting in 2008 in Amsterdam, een breed scala aan diensten. Van je website laten maken tot het bewaken van je huisstijl, beheren van je netwerk en natuurlijk het hosten van je website en applicaties. Bij alle facetten in het ontwikkelingstraject, stemmen we alles af op de communicatiestrategie van de klant. Lees meer

sinds
2008
websites
500
domeinnamen
1.500
bezoekers p/m
2.000.000
Gratis
advies
rapport
aanvragen
Gratis
advies
rapport
aanvragen