HUISSTIJL

Het webdesignbureau dat wel altijdaltijd voor je klaar staat!

CreativiteitCreativiteit, snelheidsnelheid en serviceservice zijn onze sterkste punten.
Wij maken niet alleen je website, maar zijn je internetpartnerinternetpartner waar je op kan bouwen!

Huisstijl

Huisstijl, logo's, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen ontwerpen

Of u een starter bent of een opfrissing nodig hebt voor uw bedrijf, wij hebben de juiste designers in huis om u te voorzien van de juiste huisstijl. Wij helpen u graag aan een mooi logo en prachtig huisstijl. 

De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling.

Een huisstijl wordt vaak corporate identity genoemd. In die definitie gaat het over de stijl van het huis, en dat gaat verder dan puur visuele zaken. Het gaat ook over communicatie en over het gedrag van de organisatie en haar medewerkers. Deze 3 elementen (design, communicatie en gedrag) dienen evenveel aandacht te krijgen tijdens een huisstijltraject. Huisstijl wordt vaak verwaarloosd, dit kan noodlottige gevolgen hebben voor de onderneming.

In de definitie zien we huisstijl als visuele identiteit van een organisatie. Het betreft uitsluitend het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen naam, logo, kleur, typografie (lettertype), vormentaal (stramienen / vlakken / curves / opmaak) en fotografiestijl. Al deze elementen worden consistent gebruikt in presentaties of op briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails, bedrijfskleding etc.

Voor wie hebben we gewerkt?

Afgelopen jaren hebben wij meer dan 300 succesvolle websites gemaakt voor zowel grote als kleine bedrijven. Benieuwd wat we gemaakt hebben? Bekijk ons portfolio.

Hebben we een klik?

Wij helpen je graag aan een mooi website en huisstijl. WOW media is een full-service internetbureau en ontwerpt en ontwikkelt succesvolle website’s, webgebasseerde toepassingen en internet gerelateerde zaken. Wij nodigen je graag uit om je ideeën te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Laten we kennis maken!