Donkere weergave

Zoekmachine optimalisatie en vindbaarheid van je website vergroten

Een goede website hebben is belangrijk, maar nog belangrijker is dat je website vindbaar is voor zoekmachines. Doel van je website is namelijk dat het een middel is om je doelgroep te bereiken. 

Werkzaamheden

De meest gebruikte zoekmachine in Nederland is Google en zij doen er alles aan om hun algoritmes zo aan te passen, dat de meest relevante website's en pagina's zo hoog mogelijk getoond worden met ingevoerde zoekwoorden. Om hoog te scoren op Google, zorgen wij ervoor dat je website qua techniek, content zo interessant mogelijk wordt en voor alle zoekmachines geoptimaliseerd is. 

Belangrijke punten

Er is geen zekerheid te geven met zoekmachine optimalisatie, echter zijn de belangrijkste punten wel bekend door jarenlange testen en uitproberen door professionals. Zo kunnen we wel stellen dat de volgende punten de belangrijkste zijn als het op zoekmachine optimalisatie aankomt:

  • Content optimaliseren,
  • Snelheid van je website verbeteren,
  • De juiste zoektermen gebruiken,
  • Betrouwbare links naar je website trekken.

Experts in webdesign

WOW media levert sinds de oprichting in 2008 in Amsterdam, een breed scala aan diensten. Van je website laten maken tot het bewaken van je huisstijl, beheren van je netwerk en natuurlijk het hosten van je website en applicaties. Bij alle facetten in het ontwikkelingstraject, stemmen we alles af op de communicatiestrategie van de klant. Lees meer

sinds
2008
websites
500
domeinnamen
1.500
bezoekers p/m
2.000.000
Gratis
advies
rapport
aanvragen
Gratis
advies
rapport
aanvragen