Donkere weergave

Full-service internetbureau met passie voor alles wat met web te maken heeft. Uit Amsterdam maar actief in heel Nederland en buitenland.

Wij zijn een webdesignbureau uit Amsterdam met nationale en internationale klanten. Sinds onze oprichting in 2008, leveren wij een breed scala aan diensten. Van het bouwen van je website tot het bewaken van je huisstijl, beheren van je domeinnamen en natuurlijk het hosten van je website en webapplicaties. Met loop van tijd zijn onze diensten met de tijd meegegaan maar wat er altijd zelfde is gebleven is dat wij voor al onze klanten altijd klaar staan. Gecombineerd met onze sterke punten zoals creativiteit, snelheid en service, maken wij niet alleen je website maar zijn je internetparter waar je op kan bouwen. 

Bij alle facetten in het ontwikkelingstraject, stemmen we alles af op de communicatiestrategie van de klant. De betrokken medewerkers, werken in projectgroepen nauw samen met elkaar.

Voor bedrijfskritische applicaties bieden wij 24/7 support aan en calamiteiten/storingen kunnen 24 uur per dag 365 dagen per jaar gemeld worden. Met ruim 12 jaar ervaring en een breed portfolio hebben wij ons als een betrouwbare organisatie weten te positioneren in de IT sector.

Maak gerust een afspraak om langs te komen op ons kantoor aan het Herengracht 215-II in Amsterdam. Je kan langskomen om je ideeën voor te leggen aan ons, waarna je kosteloos en vrijblijvend een offerte krijgt.

sinds
2008
websites
500
domeinnamen
1.500
bezoekers p/m
2.000.000
Gratis
advies
rapport
aanvragen
Gratis
advies
rapport
aanvragen