OVER ONS

Het webdesignbureau dat wel altijdaltijd voor je klaar staat!

CreativiteitCreativiteit, snelheidsnelheid en serviceservice zijn onze sterkste punten.
Wij maken niet alleen je website, maar zijn je internetpartnerinternetpartner waar je op kan bouwen!

Over ons

Full-service internetbureau met passie voor webdesign

WOW media levert sinds de oprichting in 2008, een breed scala aan diensten. Van het bouwen van je website tot het bewaken van je huisstijl, beheren van je netwerk en natuurlijk het hosten van je website en applicaties.

Bij alle facetten in het ontwikkelingstraject, stemmen we alles af op de communicatiestrategie van de klant. De betrokken medewerkers, werken in projectgroepen nauw samen met elkaar.

Voor bedrijfskritische applicaties biedt WOW media 24/7 support aan. Calamiteiten/storingen kunnen 24 uur per dag 365 dagen per jaar gemeld worden op een speciaal storingsnummer van WOW media. Klanten die een Service Level Agreement afsluiten bij WOW media krijgen een calamiteitennummer toegewezen.

Met ruim 10 jaar ervaring en een breed portfolio heeft WOW media zich als een betrouwbare organisatie weten te positioneren in de IT sector.

Maak gerust een afspraak om langs te komen op ons kantoor aan het Herengracht 215-II in Amsterdam. Je kan langskomen om je ideeën voor te leggen aan ons, waarna je kosteloos en vrijblijvend een offerte krijgt.

Voor wie hebben we gewerkt?

Afgelopen jaren hebben wij meer dan 300 succesvolle websites gemaakt voor zowel grote als kleine bedrijven. Benieuwd wat we gemaakt hebben? Bekijk ons portfolio.

Hebben we een klik?

Wij helpen je graag aan een mooi website en huisstijl. WOW media is een full-service internetbureau en ontwerpt en ontwikkelt succesvolle website’s, webgebasseerde toepassingen en internet gerelateerde zaken. Wij nodigen je graag uit om je ideeën te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Laten we kennis maken!