INTERNET MARKETING

Het webdesignbureau dat wel altijdaltijd voor je klaar staat!

CreativiteitCreativiteit, snelheidsnelheid en serviceservice zijn onze sterkste punten.
Wij maken niet alleen je website, maar zijn je internetpartnerinternetpartner waar je op kan bouwen!

Internet marketing

Internet marketing & optimalisatie

Door geselecteerde belangrijke zoekwoorden in aparte (geoptimaliseerde) pagina’s op te nemen en te zorgen dat de techniek geen belemmering is voor zoekmachine robots helpen we de robot (of spider) om optimaal zijn weg te vinden door deze pagina's. Hiervoor maken wij uitsluitend gebruik van geaccepteerde, (legale) opbouw van pagina’s welke altijd zeer krachtig zijn gebleken en welke uitgaan van het principe “content = king”.

Paid Search Engine Marketing en verantwoord online campagne voeren

Buiten het optimaliseren van websites en het opzetten en beheren van zoekmachine advertentie campagnes beheersen wij ook het volledig optimaliseren en benutten van de mogelijkheden die internet ons biedt: bezoekers trekken, bezoekgedrag analyseren en site (content/structuur) optimaliseren, belangrijk is daarbij de conversie analyse voor alle vormen van (online) campagne voeren (affiliate marketing, bannering, e-mail marketing, etc.). Hierdoor ontstaat een verantwoord campagne platform waarin de diverse marketing acties nauwkeurig kunnen worden doorgemeten.

Adverteren op internet: effectief en meetbaar

Actuele onderzoeken wijzen uit dat als mensen iets zoeken (zowel zakelijk als privé) meer dan 80% een zoekmachine gebruikt, van die 80% gebruikt meer dan 90% Google.

Dit geeft aan hoe belangrijk het is om vindbaar te zijn in deze zoekmachine.

Aangezien zoekresultaten (betaald of onbetaald) altijd aansluiten op de zoekwoorden van een gebruiker wordt een grote relevantie bereikt bij de doelgroep (de gebruiker zoekt op ‘congres centrum’ en krijgt de advertenties of websites van diverse aanbieders te zien). Daarbij is het zaak om op de hoogste posities voor te komen aangezien de aandacht exponentieel minder wordt naarmate sites lager in de resultaten staan.

Bereik/effectiviteit

Advertenties in dagbladen/kranten worden vaak ‘op goed geluk’ geplaatst, het is alleen meetbaar wie er boekt n.a.v. een advertentie (mits dit expliciet wordt vastgelegd voor iedere order). Er is dus een grote mate van ‘waste’ aangezien de advertenties aan iedereen worden getoond i.p.v. aan degenen die er naar zoeken. Tevens is er doorgaans maar één kans om de lezer te bereiken met de advertentietekst (op het moment van lezen). Met Google is het echter mogelijk om gerichte advertenties te tonen gedurende langere tijd aan degenen die er ook daadwerkelijk naar op zoek zijn.

Meetbaarheid

Adverteren via internet is zeer meetbaar. Elke klik kan worden vastgelegd en m.b.v. statistieken zijn zeer exacte gegevens over bezoekergedrag vast te leggen en te analyseren. Daardoor is nagenoeg elke uitgegeven advertentie euro te verantwoorden en is te zien wat wel- en wat niet werkt.

Voor wie hebben we gewerkt?

Afgelopen jaren hebben wij meer dan 300 succesvolle websites gemaakt voor zowel grote als kleine bedrijven. Benieuwd wat we gemaakt hebben? Bekijk ons portfolio.

Hebben we een klik?

Wij helpen je graag aan een mooi website en huisstijl. WOW media is een full-service internetbureau en ontwerpt en ontwikkelt succesvolle website’s, webgebasseerde toepassingen en internet gerelateerde zaken. Wij nodigen je graag uit om je ideeën te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Laten we kennis maken!