Donkere weergave

Wil je je bedrijfsprocessen automatiseren met behulp van een webapplicatie? Wij helpen je graag met het bouwen van je webapplicatie.

Met jarenlange ervaring, hebben wij de meest uiteenlopende webapplicaties gebouwd voor onze klanten. Een intranet voor transportbedrijven waar 250+ chauffeurs dagelijks hun routes kunnen bekijken, met elkaar kunnen communiceren, hun beschikbaarheid/vakantieplanning kunnen doorgeven en nog vele opties tot grote schoonmaakbedrijven waarbij met verschillende algoritmes planningen en takenlijsten worden aangemaakt en geëxporteerd. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee!

Technologie

Anno nu zitten we in het tijdperk van internet en maken wij dankbaar gebruik van alle moderne technologieën. Bij ons draait bij het ontwikkelen van een webapplicatie om automatisering, gebruiksvriendelijk en snelheid. Alle projecten waar wij aan werken, zijn een nieuwe uitdaging en daar hoort meestal ook het leren van nieuwe technologieën bij. Zo blijven wij altijd scherp en op de hoogte van alle moderne technieken, wij passen ze graag toe bij onze opdrachten.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn oneindig, om een paar voorbeelden te geven van webapplicaties die wij bouwen, kan je denken aan:

  • Content management systemen (CMS)
  • Customer relationship management (CRM)
  • Intranet systemen
  • Extranet systemen
  • Administratiesoftware
  • Ordersystemen
  • Online agendabeheer
  • Betalingssystemen

SLA

Voor bedrijfskritische webapplicaties bieden wij verschillende SLA's aan. Van support tijdens werktijden tot 24/7 bereikbaarheid, voor alle situaties hebben wij verschillende paketten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Experts in webdesign

WOW media levert sinds de oprichting in 2008 in Amsterdam, een breed scala aan diensten. Van je website laten maken tot het bewaken van je huisstijl, beheren van je netwerk en natuurlijk het hosten van je website en applicaties. Bij alle facetten in het ontwikkelingstraject, stemmen we alles af op de communicatiestrategie van de klant. Lees meer

sinds
2008
websites
500
domeinnamen
1.500
bezoekers p/m
2.000.000
Gratis
advies
rapport
aanvragen
Gratis
advies
rapport
aanvragen