Donkere weergave

Social media marketing, uitbesteden van je updates of campagne

Social media marketing is geen nieuw fenomeen maar heeft de laatste jaren enorm veel aan populariteit gewonnen. Of je een advertentie plaatst op Facebook, Instagram, Linkedin of Twitter of niet, het belang om een actief profiel te hebben op deze platformen vergroot je bedrijfs bereik, met minimale inzet, is het mogelijk om een groter bereik en nieuwe doelgroepen aan te trekken.

Beheren

Aan onze klanten merken wij dat zij het liefst bezig zijn met hun bedrijf en aan marketing is vaak geen ruimte meer over. Zo wordt er vaak niks gedaan aan social media accounts en laten zij grote kansen liggen. Afhankelijk van je doelgroep, is het van belang om je profielen met regelmaat up-to-date te houden, vaak is het een keer per week al voldoende. 

Experts in webdesign

WOW media levert sinds de oprichting in 2008 in Amsterdam, een breed scala aan diensten. Van je website laten maken tot het bewaken van je huisstijl, beheren van je netwerk en natuurlijk het hosten van je website en applicaties. Bij alle facetten in het ontwikkelingstraject, stemmen we alles af op de communicatiestrategie van de klant. Lees meer

sinds
2008
websites
500
domeinnamen
1.500
bezoekers p/m
2.000.000
Gratis
advies
rapport
aanvragen
Gratis
advies
rapport
aanvragen