Donkere weergave

Mobiele app ontwikkeling voor iOS en Android

Hoewel een website onmisbaar is voor een bedrijf, kan een mobiele app voor iOS en/of Android nog belangrijker zijn. Maar wat is een mobiele app? Voluit een mobiele applicatie, afgekort app. Een mobiele app is een computerprogramma die is ontworpen om te draaien op eem smartphone, smartwatch of tablet. Meest bekende besturingssystemen voor mobiele apps zijn iOS van Apple voor een iPhone, iPad, Apple Watch of Android van Google voor verschillende Android smartphones en smartwatches.

Soorten

Als we aan een mobiele app denken, gaan we meestal uit van een webapp of een native app. Een webapp is een mobiele versie van een website waarbij de belangrijkste onderdelen worden getoond en een native app is een een app die meestal op de telefoon wordt geïnstalleerd. 

Experts in webdesign

WOW media levert sinds de oprichting in 2008 in Amsterdam, een breed scala aan diensten. Van je website laten maken tot het bewaken van je huisstijl, beheren van je netwerk en natuurlijk het hosten van je website en applicaties. Bij alle facetten in het ontwikkelingstraject, stemmen we alles af op de communicatiestrategie van de klant. Lees meer

sinds
2008
websites
500
domeinnamen
1.500
bezoekers p/m
2.000.000
Gratis
advies
rapport
aanvragen
Gratis
advies
rapport
aanvragen