BLOG

Het webdesignbureau dat wel altijdaltijd voor je klaar staat!

CreativiteitCreativiteit, snelheidsnelheid en serviceservice zijn onze sterkste punten.
Wij maken niet alleen je website, maar zijn je internetpartnerinternetpartner waar je op kan bouwen!

Goedkoop een website laten maken?

14 juli 2014

Voor een starter is het vaak een groot drempel om een goede website te laten maken die ook betaalbaar is. Echter hebben ook bestaande bedrijven met de huidige economische situatie geen behoefte om hun bestaande website te vernieuwen, terwijl een website toch om de 2 á 3 jaar vernieuwd moet worden. Technologie blijft namelijk niet stil, de belangrijkste vernieuwing van de afgelopen jaren is bijvoorbeeld social media integratie of een mobiele (responsive) website.

Webdesignbureaus zijn heel divers, terwijl er veel kiezen om met open source pakketten zoals Wordpress en Joomla te werken, gebruiken veel bureaus (waaronder wij) voornamelijk een eigen CMS systeem. Een eigen CMS heeft veel voordelen zoals; gebruiksvriendelijkheid, schaalbaarheid en snelheid. We leggen later de verschillen tussen veelgebruikte CMS systemen uit.

Qua kosten zijn de webdesignbureaus ook verschillend. Er wordt vaak geadverteerd met lage prijzen, maar uit praktijk blijkt dat deze websites kant-en-klare Wordpress/Joomla templates zijn, waarin binnen 5 minuten de teksten erin worden geplaatst en totaal niet uniek is. Als u uw eigen uitstraling wilt overbrengen, is het belangrijk om de website te laten ontwerpen. Zo heeft u een website die past bij uw huisstijl. Al onze websites worden daarom op maat ontworpen en zijn uniek voor uw bedrijf gemaakt.

Waar moet u op letten? Lees de tips!

  • Het is belangrijk dat het bedrijf waarmee u in zee gaat betrouwbaar is. Controleer daarom of er een KvK nummer is (bedrijven zijn verplicht deze te melden),
  • Vraag met welke CMS zij werken en hoe het ontwerp proces gaat,
  • Bereikbaarheid is zeer belangrijk, wanneer u een kritieke website nodig hebt (denk aan een webshop), kunt u het niet veroorloven dat je website offline is,
  • Portfolio controleren is zeer belangrijk, bekijk de websites die gemaakt zijn en ga na of ze de capaciteit hebben om uw wensen om te zetten in een mooie website,
  • Maak eerst een afspraak en leer het bedrijf kennen voordat u een keuze maakt, een leuk bedrijf waar u een goed gevoel over hebt, is fijner samenwerken.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder!

Voor wie hebben we gewerkt?

Afgelopen jaren hebben wij meer dan 300 succesvolle websites gemaakt voor zowel grote als kleine bedrijven. Benieuwd wat we gemaakt hebben? Bekijk ons portfolio.

Hebben we een klik?

Wij helpen je graag aan een mooi website en huisstijl. WOW media is een full-service internetbureau en ontwerpt en ontwikkelt succesvolle website’s, webgebasseerde toepassingen en internet gerelateerde zaken. Wij nodigen je graag uit om je ideeën te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Laten we kennis maken!