Webdesign in Capelle aan den IJssel; Wil je een uniek voor jou, op maat ontworpen website laten maken? Standaard met mobiele website en CMS!

WOW media is een webdesignbureau bij Capelle aan den IJssel. Bij ons kan je een website laten maken in Capelle aan den IJssel, een mobiele website laten maken, domeinnaam registreren of je website laten hosten. Maar ook voor internet marketing en zoekmachine optimalisatie ben je bij WOW media op de juiste plek.

Een website is onmisbaar geworden voor elk bedrijf. Vooral als uw website een goede navigatiestructuur heeft en uitblinkt in bedieningsgemak met een eigentijds design.

De mensen achter WOW media houden zich al sinds 2002 zich bezig met het ontwerpen van websites. Met de expertise die we sinds 2002 hebben opgebouwd en ons ervaren team van designers, programmeurs en communicatie specialisten kunnen we al je wensen waarmaken.

Kijk op onze webdesign, huisstijl, logo portfolio of maak meteen een afspraak om je wensen te bespreken.

In een bijna geautomatiseerd wereld blijven wij altijd up-to-date over web gerelateerde zaken, zo kunnen wij snel schakelen met nieuwe technologieën en alleen het beste bieden aan al onze klanten. Uit "goed" halen wij geen voldoening, pas als iets perfect is, is de uitdaging voor ons afgerond.

Een website is onmisbaar geworden voor elk bedrijf. Vooral als je website een goede navigatiestructuur heeft en uitblinkt in bedieningsgemak met een eigentijds design. De mensen achter WOW media houden zich al sinds 2002 bezig met het ontwerpen van websites. Met de expertise die wij sinds 2002 hebben opgebouwd en ons ervaren team van designers, programmeurs en communicatie specialisten kunnen we al je wensen waarmaken. Wij luisteren graag naar je wensen en denken actief met je mee.

De 5 beloftes

 1. 100% tevredenheidsgarantie

  Niet goed = geld terug, wij gaan door tot je tevreden bent!

 2. Responsive website voor alle schermformaten

  100% geoptimaliseerd voor smartphones, tablets en desktops

 3. Goed vindbaarheid in zoekmachines

  De websites die wij opleveren zijn geoptimaliseerd voor Google

 4. Beheer in eigen hand met CMS

  Je website zelf beheren met ons gebruiksvriendelijke CMS

 5. Betrouwbaar hosting met 99,9% uptime garantie

  Onze servers zorgen voor een super snelle website

Efficiënte en simpele werkwijze

Transparantie over onze werkwijze vinden wij belangrijk, je website staat na 4 simpele stappen online.

Briefing

Briefing

We bespreken je opdracht; zoom, telefonisch, bij jouw op locatie, bij ons op kantoor. Waar het jou goed uit komt!

Ontwerpen

Ontwerpen

Na een akkoord starten wij direct met ontwerpen. De concepten bespreken wij samen om tot de gewenste resultaat te komen.

Ontwikkelen

Ontwikkelen

Waneer de ontwerpen goedgekeurd zijn, starten wij met de ontwikkeling en ontvang je een test link om mee te kijken.

Online

Online

Je website staat online, maar geen tijd voor onderhoud? Geen probleem! Wij doen dat graag voor je met één van onze onderhoudspakketten.

Ons werk

Van starters tot gevestigde bedrijven met 1200+ medewerkers, wij hebben opdrachtgevers binnen en buiten Nederland. Wij zijn al meer dan 12 jaar een betrouwbare internet partner van vele bedrijven.

Offerte aanvragen

Interesse in een nieuwe website? We maken graag persoonlijk kennis met jou. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op wanneer het jou uitkomt. Geheel vrijblijvend.

Geen naam ingevuld.
Geen geldig telefoonnummer.
Geen bericht ingevuld.
Geen afspraakdatum geselecteerd.
Dinsdag1 December
Woensdag2 December
Donderdag3 December
09:00 - 10:00
10:00 - 11:00
11:00 - 12:00
12:00 - 13:00
13:00 - 14:00
14:00 - 15:00
15:00 - 16:00
16:00 - 17:00
17:00 - 18:00
18:00 - 19:00
19:00 - 20:00
20:00 - 21:00

Experts in webdesign

WOW media levert sinds de oprichting in 2008 in Amsterdam, een breed scala aan diensten. Van je website laten maken tot het bewaken van je huisstijl, beheren van je netwerk en natuurlijk het hosten van je website en applicaties. Bij alle facetten in het ontwikkelingstraject, stemmen we alles af op de communicatiestrategie van de klant. Lees meer

sinds
2008
websites
500
domeinnamen
1.500
bezoekers p/m
2.000.000