CONTENT MANAGEMENT SYSTEMEN CMS

Het webdesignbureau dat wel altijdaltijd voor je klaar staat!

CreativiteitCreativiteit, snelheidsnelheid en serviceservice zijn onze sterkste punten.
Wij maken niet alleen je website, maar zijn je internetpartnerinternetpartner waar je op kan bouwen!

Content management systemen CMS

Je website zelf beheren

Een content management systeem is een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren.

Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. 

Flexibel en eindeloos uit te breiden. Onze CMS groeit mee met kleine en grote bedrijven en biedt uitgebreide mogelijkheden om te koppelen met nieuwe en bestaande systemen in jouw bedrijf.

Onze toegevoegde waarde

Wij bouwen zelf dagelijks verder aan het door ons ontwikkelde CMS, hierdoor is het altijd mogelijk om opties bij te laten bouwen. Denk hierbij aan zaken als webshops, e-mail nieuwsbrief systemen (compleet met optin procedures en verzendsystemen op basis van standaard templates), maar ook koppelingen naar administratieve systemen, CRM systemen, klant portals, etc.

Hierbij denken wij mee met de klant en zijn wij in staat om de ideeën te vertalen naar praktische en toekomstvaste oplossingen. Door onze brede interesse, een 'erin vastbijten' mentaliteit, de overtuiging dat niets onmogelijk is en door de ruime ervaring met web-ontwikkel trajecten, automatisering, business proces optimalisatie en online marketing kunnen wij ook meedenken en vooruit te denken op hoog niveau. Zo ontstaat voor beide partijen de mogelijkheid om in creatieve en creërende zin net de stap extra te maken die nodig is om elk project tot iets bijzonders te maken; van een solide basis tot een rijk uitgebouwde geoliede digitale machine.

Voor wie hebben we gewerkt?

Afgelopen jaren hebben wij meer dan 300 succesvolle websites gemaakt voor zowel grote als kleine bedrijven. Benieuwd wat we gemaakt hebben? Bekijk ons portfolio.

Hebben we een klik?

Wij helpen je graag aan een mooi website en huisstijl. WOW media is een full-service internetbureau en ontwerpt en ontwikkelt succesvolle website’s, webgebasseerde toepassingen en internet gerelateerde zaken. Wij nodigen je graag uit om je ideeën te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Laten we kennis maken!