Donkere weergave

Webshop op maat laten maken

In de afgelopen jaren hebben webshops steeds meer een prominente plek genomen in ons shopgedrag. Met onze ervaring maken wij graag mooie websites met een webshop modules. Dit doen we graag op maat voor u, dit heeft als voordeel dat we al uw wensen kunnen verwerken in uw webshop. Geen toeters en bellen die standaard ingebakken zitten, maar puur op maat met hoge snelheid en alle betaalsystemen die gewenst zijn. Denk aan online betaalmogelijkheden zoals; iDEAL, creditcard, PayPal, bitcoins of gewoon overboeking.

Onze webshops zijn geautomatiseerd en u hoeft behalve pakketjes versturen niks te doen. De webshop wordt gevonden op Google, bestellingen worden online afgerond en de facturen worden automatisch aangemaakt. Bekijk onderstaande webshops die door ons zijn gemaakt.

Experts in webdesign

WOW media levert sinds de oprichting in 2008 in Amsterdam, een breed scala aan diensten. Van je website laten maken tot het bewaken van je huisstijl, beheren van je netwerk en natuurlijk het hosten van je website en applicaties. Bij alle facetten in het ontwikkelingstraject, stemmen we alles af op de communicatiestrategie van de klant. Lees meer

sinds
2008
websites
500
domeinnamen
1.500
bezoekers p/m
2.000.000
Gratis
advies
rapport
aanvragen
Gratis
advies
rapport
aanvragen