PORTFOLIO

Het webdesignbureau dat wel altijdaltijd voor je klaar staat!

CreativiteitCreativiteit, snelheidsnelheid en serviceservice zijn onze sterkste punten.
Wij maken niet alleen je website, maar zijn je internetpartnerinternetpartner waar je op kan bouwen!

Portfolio

Bekijk een deel van ons werk

Bekijk hieronder een selectie van websites die door WOW media is ontworpen of ontwikkeld. Heeft u een vraag over een website, huisstijl, logo ontwerp of iets anders, laat het ons weten.

JimmyWoo

JimmyWoo is één van de meest luxe uitgaansgelegenheden van het land. Wij hebben de website ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

Afrojack

Afrojack is een van de meest succesvolle DJ's in de wereld. Wij hebben de website ontworpen en doen de serverbeheer en domeinregistratie.

bekijk website

Sidney Samson

Sidney Samson is een van de meest succesvolle DJ's in de wereld. Wij hebben de website en huisstijl ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

Eva Simons

Eva Simons is een Nederlandse zangeres. Wij hebben de website en huisstijl ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

BeautyValentijn

Beauty Valentijn is een schoonheidssalons uit Haarlem. Wij hebben de website ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

You-IT

You-IT is een consultancy bedrijf uit Utrecht. Wij hebben de website ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

Klant Advies Panel Phonehouse

Klant Advies Panel is een platform van The Phone House klanten. Wij hebben de website ontworpen en doen de hosting.

website niet meer beschikbaar

Lara's Beauty Centre

Lara's Beauty Centre is met 6 vestigingen een van de grootste schoonheidssalons. Wij hebben de website ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

Autoverkoop CRE

Autoverkoop CRE is een autoverhuurbedrijf uit Leiden. Wij hebben de website ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

i-Kozijn

i-Kozijn is een kozijnen leverancier uit Amersfoort. Wij hebben de website ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

Gay Straight Alliance

Gay Straight Alliance is een initiatief van COC Nederland en komt op voor tieners die op school gediscrimineerd worden. Wij hebben de website ontworpen.

website niet meer beschikbaar

A-meubel

A-meubel is met haar 3 vestigingen in Nederland, de goedkoopste meubelzaak. Wij hebben de webshop ontworpen en doen de serverbeheer en domeinregistraties.

bekijk website

Eervast

Eervast is een makelaar uit Amersfoort. Wij hebben de website en huisstijl ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

Fred Marktkraamverhuur

Fred Marktkraamverhuur is een marktkraamverhuur bedrijf uit Eemnes. Wij hebben de website ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

CT Recruitment

CT recruitment is een uitzend- en detacheringsbureau uit Amsterdam. Wij hebben de website en huisstijl ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

Woonweb

Woonweb is een webshop in de meubel branche . Wij hebben de website en huisstijl ontworpen en doen de serverbeheer en domeinregistratie.

bekijk website

Tele-World

Tele-World de favoriete telecom adviseur van Groot Amsterdam. Wij hebben de website ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

Matching Models

Matching Models is een modellenbureau uit Londen. Wij hebben de website en huisstijl ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

J.P. Lifting

J.P. Lifting is een bedrijf in verkoop van kranen uit Nijkerk. Wij hebben de website ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

T-pion

T-pion is een detacheringsbureau in techniek. Wij hebben de website ontworpen en doen de hosting.

bekijk website

De Zorgheuvel

De Zorgheuvel houdt zich bezig met thuis-zorg voor ouderen. Wij hebben de website en huisstijl ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

Exclusive Mansions

Exclusive Mansions verhuurt luxe woningen. Wij hebben de website en huisstijl ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

KCE Sportuitlaat

KCE Sportuitlaat is een van de weinige bedrijven die uitlaten aanpast. Wij hebben de website en huisstijl ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

Oost Slaapcomfort

Oost Slaapcomfort sinds 1935 is de slaapadviseur van Groot Amsterdam. Wij hebben de website ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

Theoriecentrum Amersfoort

Theoriecentrum Amersfoort geeft cursussen voor autotheorie. Wij hebben de website en huisstijl ontworpen en doen de hosting en domeinregistratie.

bekijk website

Voor wie hebben we gewerkt?

Afgelopen jaren hebben wij meer dan 300 succesvolle websites gemaakt voor zowel grote als kleine bedrijven. Benieuwd wat we gemaakt hebben? Bekijk ons portfolio.

Hebben we een klik?

Wij helpen je graag aan een mooi website en huisstijl. WOW media is een full-service internetbureau en ontwerpt en ontwikkelt succesvolle website’s, webgebasseerde toepassingen en internet gerelateerde zaken. Wij nodigen je graag uit om je ideeën te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Laten we kennis maken!